Site web creat în programul WebWave

SC Stone Company SRL
Str. Unirii, Nr. 1J
Talmaciu, Sibiu

http://www.stonecompany.ro
Tel.: +40743120394
e-mail:
stonetalmaciu@gmail.com

Scrie-ne

Contact

Expediază
Expediază
Mesajul a fost expediat - Mersi!
Îndeplinește toate câmpurile necesare!

10 avantaje la inchirierea de utilaje

 

1. Nu sunt necesare investitiile mari!

Utilajele de mari dimensiuni precum excavatoare, buldozere, dumpere, reprezinta un cost mare de capital care necesita planificarea pe termen lung. Astfel, prin inchirierea temporara de utilaje se evita blocarea sumelor mari de bani.

2. 0 costuri de intretinere si service!

In momentul inchirierii, intretinerea si service-ul necesar sunt responsabilitatea noastra. Astfel, nu este necesara colaborarea cu dealeri de piese sau companii de service.

3. Angajati mai putini!

Deserventii necesari utilizarii utilajelor sunt asigurati de compania noastra, acestia fiind calificati si instruiti specific pentru anumite utilaje. Prin inchiriere evitati necesitatea angajarii oamenilor suplimentari in companie, evitand platirea salarilor si taxelor aferente.

4. Testarea anumitor utilaje!

In cazul in care va ganditi sa achizitionati un anumit utilaj, puteti sa il testati prin inchiriere pentru a va ajuta la luarea deciziei corecte.

5. Fara taxe!

In momentul inchirierii evitati plata de asigurari, licente de functionare, taxe anuale, certificare si atestate necesare.

6. Fara transport necesar!

Inchirierea de utilaje te salveaza de necesitatea transportarii utilajelor la locatiile proiectelor. Transportul poate dura mult timp, afectand productivitatea si eficienta unui proiect. Astfel, inchirearea anuleaza aceasta necesitate, avand utilaje disponibile oricand si oriunde.

7. 0 spatiu de stocare!

Cand o companie detine utilaje mari, aceasta are nevoie si de spatiu necesar stocarii utilajelor in perioade de inactivitate. Daca utilajele nu sunt parcate corespunzator sau sunt expuse unor conditii nefavorabile, acestea se pot deprecia mult mai repede.

8. Nu exista devalorizare!

In timp, unui utilaj ii scade pretul considerabil daca acesta nu este mentinut corespunzator. Astfel, preturile de mentenanta se adauga pretului de cumparare initial. In cazul unei defectiuni majore, pretul utilajului scade cu mult sub valoarea initiala de achizitionare.

9. Inchiriere specifica proiectului!

Compania noastra detine un numar ridicat de utilaje specifice pentru diferite proiecte. Astfel, folosirea corecta de utilaje salveaza timp si este mai eficienta.

10. Nu exista timp „mort”!

Prin inchiriere beneficiati de disponibilitatea unui utilaj pe intreaga durata de inchriere. Astfel, evitati perioade neproductive sau anotimpuri nefavorabile.

 

Stone Company